Penelope's Secret - Βιολογικά αρωματικά φυτά



Penelope's Secret 


Η κοινή αγάπη τριών παιδικών φίλων για την ενασχόληση με τη φύση και τα αγαθά της εξελίχθηκε στην δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου brand που παρέχει πιστοποιημένα βιολογικά μείγματα ελληνικών βοτάνων.

Μετά από μακρά μελέτη στις πλούσιες ιδιότητες των βοτάνων και διάφορους πειραματισμούς με αυτά, τo 2011 ξεκινήσαμε την καλλιέργεια μερικών ενδημικών αρωματικών φυτών σε μια μικρή έκταση λίγο έξω από την Αττική. Τα αποτελέσματα ήταν περισσότερο από ενθαρρυντικά με συνέπεια πλήρη αφοσίωση και των τριών μας στην προσθήκη περισσότερων ποικιλιών και στην εδαφική επέκταση των καλλιεργειών μας. Σήμερα, έχοντας ένα ολοκληρωμένο πλάνο καλλιέργειας ασχολούμαστε προσωπικά με κάθε στάδιο της δημιουργίας των προϊόντων μας. 
Τα αρωματικά μείγματα δημιουργήθηκαν πρωτίστως με γνώμονα τα γενικότερα οφέλη τους στον ανθρώπινο οργανισμό  αλλά και την αποδεδειγμένη θεραπευτική τους αξία. Τα προϊόντα μας διακρίνονται για την ιδιαίτερη γεύση και την αρωματική τους πολυπλοκότητα χάρη στην ποικιλία των βοτάνων που καλλιεργούμε, στις κατάλληλες εδαφικές και κλιματολογικές συνθήκες, στις καλλιεργητικές πρακτικές αλλά και στην έγκαιρη συγκομιδή και αποξήρανση τους.  
Ιδιαίτερη έμφαση δώσαμε επίσης στο κομμάτι της εικόνας και της προώθησης της Penelope's Secret. Στόχος μας, μέσα από τις καινοτόμες συσκευασίες των προϊόντων μας είναι να ξεχωρίσουμε αλλά και να διαδώσουμε σε όλο τον κόσμο την υψηλή θεραπευτική αξία, την ποιότητα και την μοναδικότητα των ελληνικών αρωματικών φαρμακευτικών φυτών.






ΟΝΟΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ : Penelopes Secret

ΟΝΟΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ : Κυριακού Αθανάσιος
ΕΔΡΑ ΚΤΗΜΑΤΟΣ : Παιανία Αττικής

ΤΗΛ. ΣΤΑΘΕΡΟ : 210 6080696

ΤΗΛ. ΚΙΝΗΤΟ : 6972523975

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Παιανία Αττικής

ΝΟΜΟΣ : Αττικής

Τ.Κ. : 15341

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : Penelope's Secret (facebook)

E-MAIL : atkyriakou@gmail.com , support@penelopessecret.com

ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ : Tuv Austria Hellas

ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ 
  • Αχίλλεια (Achillea millefolium L.)
  • Ρίγανη η Ελληνική (Origanum vulgare ssp. hirtum)
  • Θυμάρι (Thymus vulgaris L.)
  • Μαντζουράνα (Origanum majorana L.)
  • Βαλσαμόχορτο (Hypericum perforatum L.)
  • Λεβάντα (Lavandula angustifolia)
  • Φασκόμηλο (Salvia officinalis L.)
  • Χαμομήλι (Matricaria chamomilla L.)