Η συσκευασία αρωματικών φυτών της κας Μαλαριακή (Adam herbs).







Περιγραφή
Η κουλτούρα της σωστής διατροφής συνιστά ένα από τα πλέον σημαντικά κληροδοτήματα για τη νέα γενιά αλλά και μια στάση ζωής για τους ενήλικες, καθώς διαμορφώνει συνθήκες υγιεινής διαβίωσης και αποτελεί πηγή για ανυπολόγιστα μακροχρόνια οφέλη στον τομέα της υγείας.

Η εταιρεία μας, βασισμένη σ’ αυτή τη φιλοσοφία, δραστηριοποιείται στο χώρο της συλλογής ελληνικών βοτάνων, επιθυμώντας να προσφέρει στους πελάτες της τις πιο γνώριμες και εκλεκτές μεσογειακές γεύσεις. Αυτές που αναδεικνύουν τα δώρα της φύσης και τα αρώματά της.
Κύρια επιδίωξη αλλά και φιλοδοξία μας είναι η προώθηση των επιλεγμένων προϊόντων μας στις αγορές του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού, συνοδευόμενα ωστόσο από υψηλή τυποποίηση και πιστοποιημένη ποιότητα.

Πιστεύοντας στη μοναδικότητα της ελληνικής βιοποικιλότητας απευθυνθήκαμε σε παραγωγούς του νησιωτικού και ηπειρωτικού ελληνικού χώρου.

Οι παραδοσιακές ποικιλίες σπόρων και φυτών, το ξεχωριστό μικροκλίμα της κάθε περιοχής σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη αγροτική και κτηνοτροφική παράδοσή της καθώς και ο πιστοποιημένος τρόπος παραγωγής και συλλογής ήταν οι βασικοί όροι, προκειμένου να συνάψουμε συνεργασία με παραγωγούς, των οποίων τα προϊόντα είναι ελεγμένα για τις υψηλές τους προδιαγραφές.

Η εταιρία μας ύστερα από επισταμένο και μακροχρόνιο έλεγχο κατέληξε να επιλέξει από όλη την Ελλάδα τις καλύτερες βιολογικές καλλιέργειες, οι οποίες διακρίνονται για την απαράμιλλη ποιότητά τους. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από τον πιστοποιητικό οργανισμό DIO και διατίθενται σε χονδρεμπόρους, λιανεμπόρους και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με συνέπεια, υπευθυνότητα και κυρίως με άμεση παράδοση. Η έδρα μας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αποσκοπούμε στη διάδοση των θησαυρών της ελληνικής γης σε Ελλάδα και εξωτερικό, με το βλέμμα πάντα στραμμένο στην ποιότητα, την υγιεινή διατροφή και την ευθύνη απέναντι στον τόπο μας.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν σ’ αυτό το γευστικό και αρωματικό ταξίδι και ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας στις καινούργιες μας διαδρομές.


www.adam-herbs.com  www.adam-herbs.gr

email: info@adam-herbs.com