H Hellasod επενδύει στα αρωματικά φυτά

Η Hellasod, είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής έτοιμου χλοοτάπητα στην χώρα μας, με εμπειρία χρόνων στον συγκεκριμένο κλάδο. 

Πίσω από απαιτητικά έργα πρασίνου, μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και καινοτόμες προτάσεις στον κλάδο της, κρύβεται η τεχνογνωσία και η εμπειρία της Hellasod.


Τον τελευταίο χρόνο η Hellasod, επέκτεινε τις δραστηριότητες της και στον κλάδο παραγωγής και εμπορίας Ελληνικών αρωματικών φυτών.

Συγκεκριμένα, μετά από την απαραίτητη προεργασία, αποφασίστηκε η καλλιέργεια Ελληνικών ποικιλιών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, καθώς και ο τρόπος καλλιέργειας τους, ενώ έγιναν και οι πρώτες επαφές με αγορές του εξωτερικού.

Σε ιδιόκτητα κτήματα της εταιρίας, μεταφυτεύτηκαν περίπου 500.000 βιολογικά φυτά του φυτωρίου μας, τα οποία και θα δώσουν τα πρώτα δείγματα ποιότητας καθώς και τις πρώτες ποσότητες παραγωγής.

Άποψη της καλλιέργειας βιολογικού Θυμαριού, 3 μήνες μετά την μεταφύτευση. 


Στους άμεσους στόχους της εταιρίας είναι, η δημιουργία σύγχρονων γραμμών μεταποίησης και επεξεργασίας αρωματικών φυτών καθώς και η επέκταση των καλλιεργούμενων εκτάσεων.


Άποψη της βιολογικής καλλιέργειας Θυμαριού, 3 μήνες μετά την μεταφύτευση.


Άποψη της καλλιέργειας βιολογικής Ρίγανης, 3 μήνες μετά την μεταφύτευση.