Adam herbs με έμπνευση και αγάπη

Αρωματική ρίγανη, θαυματουργό φασκόμηλο, ευωδιαστή λουίζα, classic τσάι των ελληνικών βουνών, ενεργειακό… θυμάρι και δυναμικό δενδρολίβανο είναι τα δώρα της ελληνικής φύσης στα οποία αποφάσισαν να επενδύσουν δύο νέοι από την Θεσσαλονίκη. 




Ο πολιτικός μηχανικός Παύλος Αλεξανδρίδης και ο πληροφορικός Δημήτρης Βαλιώτης, παράλληλα με την επαγγελματική τους πορεία που μόλις τώρα ξεκίνησε,  αποφάσισαν να κάνουν το χόμπι ή μάλλον την καθημερινότητας τους δεύτερο επάγγελμα. Και οι δύο μεγάλωσαν σε οικογένειες που πιστεύουν  στις δυνατότητες της ελληνικής γης και στην υπεραξία της ελληνικής διατροφής και έτσι επέλεξαν να μεταδώσουν τη βιωματική τους εμπειρία ιδρύοντας μια μικρή εξαγωγική εταιρία , την AdamVillage. Στόχος τους να  βάλουν στην καθημερινότητα των Ελλήνων αλλά και των  ξένων τα θαυματουργά ελληνικά βότανα.
Ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο από τον οικογενειακό κήπο του Παύλου στο χωριό Αδάμ της Θεσσαλονίκης  και ταξίδεψαν ανά την Ελλάδα  για να ανακαλύψουν τα διαμάντια της ελληνικής γης που θα αποτελούν την πρώτη ύλη για το προϊόντα τους. Σε λίγους μόνο μήνες κατάφεραν να εντοπίσουν βιολογικά βότανα από την Στερεά Ελλάδα, τα νησιά του Αιγαίου, την Θεσσαλία και την Μακεδονία τα οποία και συλλέγουν με αυστηρές προδιαγραφές και συσκευάζουν σε ιδιαίτερα καλαίσθητες συσκευασίες. Μαζί παρέχουν χρήσιμες συμβουλές για την χρήση και την θρεπτική τους αξία, σε τέσσερις μάλιστα γλώσσες. Η εταιρία τους με την επωνυμία Adam Village έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη, τα προϊόντα βρίσκονται ήδη στα ράφια των σημαντικότερων καταστημάτων βιολογικών προϊόντων της Ελλάδας, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε δυναμικά και την εξαγωγική της δραστηριότητα. Στοίχημα τους να αποδείξουν ότι το brand της Ελλάδας μετράει.

Ακόμα μια εξωστρεφής και δημιουργική προσπάθεια με ελληνική ποιότητα και ταυτότητα.