Συμμετοχή της Ρουσσας γης στο Φεστιβάλ «ΕΛΛΑΔΑ-ΓΙΟΡΤΗ-ΓΕΥΣΕΙΣ- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013» που διοργανώνει το Αθηνόραμα στο HELEXPO Palace στο Μαρούσι.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους φίλους, πελάτες, και συνεργάτες μας ότι, από τις 29, 30 Νοεμβρίου έως και την 1 Δεκεμβρίου 2013.
Η ΡΟΥΣΣΑ ΓΗ σε συνεργασία με την VΟΤΑΝΙΑ θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ «ΕΛΛΑΔΑ-ΓΙΟΡΤΗ-ΓΕΥΣΕΙΣ- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013» που διοργανώνει το Αθηνόραμα στο HELEXPO Palace στο Μαρούσι.


Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν 150 από τα πιο γνωστά ονόματα του ανερχόμενου κύματος των μικρών Ελλήνων Παραγωγών που έχουν επιλεγεί για την ποιότητα των προϊόντων τους από την γευσιγνωστική ομάδα του «Αθηνοράματος», η οποία θεωρείται ως η πιο έμπειρη και καταξιωμένη στην Ελλάδα. Γλυκίσματα, τυριά, αλλαντικά, αλίπαστα, ζυμαρικά, ελιές και ελαιόλαδο, αβγοτάραχο, σάλτσες και ντιπ, μανιτάρια και λαχανικά, μπίρες μικροζυθοποιίας, ποτά και κρασιά, αρτοποιήματα, ξίδια και βότανα, ξηροί καρποί, καφέδες, αλάτια, μπαχαρικά και μαρμελάδες, ολόκληρος ο κόσμος των ατόφιων, γνήσιων γεύσεων από άκρη σε άκρη της επικράτειας θα ξεδιπλωθεί στο Φεστιβάλ Μικρών Ποιοτικών Ελλήνων Παραγωγών που διοργανώνεται στο Helexpo Palace (29/11 με 1/12) στην Αθήνα.




Θα μας βρείτε στο περίπτερο Νο 32

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά τα προϊόντα μας και να δοκιμάσετε τις μοναδικές γεύσεις των κρητικών βοτάνων.

Με εκτίμηση για τη Ρούσσα γή
Ελένη Χλουβεράκη