Αγροβότανα Βόρας

Το Κτήμα μας


Το κτήμα μας, «ΑΓΡΟΒΟΤΑΝΑ ΒΟΡΑΣ», βρίσκεται στην περιφέρεια Αλμωπίας, κοντά στα Λουτρά Πόζαρ.Παράγουμε αποκλειστικά αρωματικά φυτά και βότανα βιολογικής καλλιέργειας.Οι ενδείξεις που αναγράφονται σε κάθε συσκευασία είναι προσκείμενες με τις προδιαγραφές της επιτροπής Ε της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Τα έλαια, οι κεραλοιφές και τα βάμματα, όλα παραγόμενα από τα δικά μας βότανα, έγκεινται στις ίδιες ενδείξεις και διατάξεις.

Αυτή τη στιγμή, είμαστε υπερήφανοι για την καλλιέργεια 1000 περίπου δέντρων ιπποφαούς, από τα οποία διαθέτουμε τόσο το φύλλο, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, το οποίο εμπεριέχει τις 96 από τις 190 βιταμίνες του φυτού, όσο και τον καρπό, ο οποίος άπαξ της συγκομιδής του μετά τα μέσα Αυγούστου γίνεται ανάρπαστος, νωπός και αποξηραμένος.

Το κτήμα μας, είναι επισκέψιμο κατόπιν συνεννοήσεως και αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζι μας για απορίες ή παραγγελιεςagrovotana.voras.@gmail.com

άποψη του κτήματός μας στην ΒΑ πλευρά του όπου καλλιεργούμε άνθη όπως η καλέντουλα, η εχινάτσεα, η λοβέλια, αρωματικά φυτά όπως το εστραγκόν, η ματζουράνα και άλλα...

άποψη των πρώτων δέντρων ιπποφαούς στο κτήμα μας, πριν μερικά χρόνια.

Είναι πραγματική μαγεία η ευχέρεια που μας δίνεται να παρακολουθούμε την ανάπτυξη των φυτών στον κύκλο της ζωής τους κατά την εναλλαγή των εποχών.

Η χαρά μας είναι απερίγραπτη καθώς παρατηρούμε τα ξερά κλωνάρια του χειμώνα, να πρασινίζουν σιγά σιγά και να δένουν καρπούς, να αναπτύσσονται μέρα με τη μέρα και να ωριμάζουν.


http://agrovotanavoras.blogspot.com/

Σχόλια